Pacienţi Fericiţi După Protezarea Genunchiului

Vi-l prezint pe domnul Adrian, antrenor de tenis de câmp care în timp a dezvoltatat artroză la ambii genunchi şi a avut nevoie de înlocuirea articulaţiilor. Mai întâi i-am protezat genunchiul drept şi apoi cel stâng. După o perioadă de circa 3 luni s-a putut întoarce pe teren, reluându-şi activitatea. Acum, domnul Adrian se simte foarte bine şi îşi vede de viaţa lui.

Cum se Simt Pacienţii După Operaţia de Protezare a Genunchiului

În acest videoclip vă prezint câţiva pacienţi operaţi pentru gonartroză, fiindu-le inlocuta total articulaţia genunchiului. Sunt prezentate rezultatele clinice ale operaţiei de protezare a genunchiului precum şi ce se poate obţine cu această intervenţie.

Cum se Simt Pacienţii După Operaţia de Protezare a Şoldului

În acest videoclip vă prezint câţiva pacienţi operaţi pentru coxartroză. Acestora le-a fost inlocuta total articulaţia şoldului.
Sunt prezentate rezultatele clinice ale operaţiei de protezare a şoldului precum şi ce se poate obţine prin această intervenţie.

Înainte şi După Operaţia de Protezare a Genunchiului

În acest video vă este prezentată situaţia unei paciente care suferea de artroză severă la nivelul genunchilor cu diformitate marcată. Aspectul clinic la 3 luni după protezarea celui de-al doilea genunchi cu reluarea normală a mersului şi întoarcerea la activităţile favorite ale pacientei.