Identitatea operatorului de date
Datele completate în acest formular sunt prelucrate Dr. Robert Apostolescu, Telefon: 0763 504 149, e-mail: robert.apostolescu [@] doctorortoped.ro

Scopul prelucrării
Datele colectate în formularele acestui site sunt prelucrate în scopul gestionarii solicitărilor de programare la consultații sau alte servicii medicale.

Temeiul juridic
Prelucrarea datelor colectate prin intermediul site-ului, și la adresă de e-mail menționată, se derulează sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protecția Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri în vederea încheierii unui contract.

Datele prelucrate
Categoriile de date pe care le prelucrăm sunt datele tale de identificare și contact (nume, telefon), precum și datele colectate automat de website (IP și detalii tehnice ale sistemului de pe care vizitezi site-ul-detalii în Politică de Cookies).

Perioadă prelucrării
Datele completate în formularul de contact vor fi prelucrate pentru o perioadă de maxim 1 an de la momentul colectării.

Modul de prelucrare
Datele sunt accesate de operatorii de recepție și utilizate pentru contactare prin apel telefonic, pentru găsirea unui interval potrivit pentru programare și pentru confirmarea programării.

Confidențialitate
Datele tale nu vor fi utilizate în niciun alt scop, nu vor fi dezvăluite către terți și nu vor fi transferate în străinătate.

Drepturile tale
În perioadă în care deținem și prelucrăm datele tale, ai dreptul de a ne solicita în orice moment accesul la date, rectificarea sau ștergerea acestora, sau restricționarea prelucrării. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrării și dreptul de a solicita portărea datelor către alt operator. Poți oricând să retragi consimțământul de prelucrare. Trebuie să mai știi că pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor dvs, puteți depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Modalități de exercitare a drepturilor
Pentru orice solicitare legată de datele tale personale, în procesul de exercitare a drepturilor menționate în capitolul anterior, poți contacta Operatorul printr-un e-mail trimis la adresă: robert.apostolescu [@] doctorortoped.ro